Ο χειμώνας ήρθε νωρίς για την νέα collection της essie και η ομάδα του Nailspa Deluxe είναι εδώ για να σας την παρουσιάσει.
Η ιστορία ή αλλιώς η πηγή έμπνευσης των 6 νέων χρωμάτων που μας παρουσιάζει η Rebecca Minkoff (Global Color Designer της essie), μας πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 60’ και στην πόλη του Λονδίνου.
Μια εποχή απελευθέρωσης από υποχρεώσεις και ταμπού, στην χώρα των Mod’s , ντύσου, ετοιμάσου , και νιώσε την ενέργεια, τον ενθουσιασμό μια πόλης που ¨οτιδήποτε μπορεί να συμβεί¨ .
Τραβήξτε όλα τα βλέμματα με το καταπληκτικό χρυσό με την μεταλλική λάμψη “getting groovy” και δώστε ένα γιορτινό τόνο με τα χειμερινά χρώματα όπως το κομψό πράσινο-μπλε του παγωνιού “satin sister”, το γιορτινό και αστραφτερό μπρούτζινο κόκκινο “ready to boa” ή το κρεμώδες βαθύ κόκκινο “party on a platform”. H παλέτα του winter 2016 collection ολοκληρώνεται με το τολμηρό ημιδιάφανο ροδακινί “oh behave!” και το αιθέριο γκρι “go with the flowy” που θα σε ταξιδέψει στα σύννεφα.
Όλη τη χειμερινή συλλογή θα την βρείτε για άλλη μια φορά τόσο σε απλή όσο και σε ημιμόνιμη βαφή και φυσικά διαθέσιμη για αγορά.
Σας καλούμε στον υπέροχο χώρο του Nailspa Deluxe για να συνθέσουμε μαζί σας, αυτό το χειμώνα, γιορτινές δημιουργίες με την ενέργεια μιας άλλης εποχής.