Αφήνοντας σιγά-σιγά πίσω μας τον χειμώνα και καλωσορίζοντας την νέα εποχή, η ομάδα του Nailspa Deluxe υποδέχεται την ανοιξιάτικη collection της Essie Professional για την άνοιξη του 2017 και με χαρά σας την παρουσιάζει.
Essie Spring Collection 2017, λοιπόν, και ηλιόλουστες ημέρες στην παραλία και θεαματικά ηλιοβασιλέματα με αγαπημένα πρόσωπα αποτελούν τις εικόνες εκείνες που η σειρά αυτή προσπαθεί να μας μεταφέρει, εναρμονισμένη με την απόλυτη τάση της εποχής … χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα!!
Η παλέτα της collection, πλούσια με 6 ιδιαίτερους και μη κορεσμένους χρωματισμούς, “συσχετισμένοι με το ελεύθερο πνεύμα και τις παρορμητικές αποδράσεις και περιπέτειες”, όπως μας δηλώνει η ίδια Rebecca Minkoff (Global Color Designer της Essie Professional) είναι εμπνευσμένη από τα ζαφειρένια κύματα της θάλασσας, τις αμμουδερές ακτές και τα υπέροχα, κρεμμώδη ροζ ηλιοβασιλέματα των ακτών της ονειρεμένης California.
Φέτος την άνοιξη, λοιπόν, ανεβάστε τη διάθεση σας με το ζωηρό πράσινο “on the roadie” σε τόνους αβοκάντο, ταξιδέψτε νοερά με το ζαφειρένιο λουλακί “all the wave”, , εμπνευστείτε από το ηλιοκαμένο κοραλλί “excuse me, sur” , αναπολήστε με το τρυφερό ροζ κουμαριάς “backseat besties” και απλά εντυπωσιάστε τους πάντες με το ξεσηκωτικό ροζ του ρόδου “b’aha moment” και το κρεμώδες δαμασκηνί της sangria “designated DJ”.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να σας προσκαλέσουμε στον υπέροχο χώρο του Nailspa Deluxe, να δημιουργήσουμε μαζί τα πιο Essie νύχια και να υποδεχτούμε μαζί την άνοιξη με διάθεση και χαμόγελο.
Όλη την συλλογή Essie Spring 2017 θα την βρείτε στα χρωματολόγιά μας τόσο σε απλό βερνίκι όσο και σε ημιμόνιμο και φυσικά είναι διαθέσιμη για αγορά από το κατάστημά μας.
spring-2017-graphics-1