Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας χτυπάει την πόρτα και η κυτταρίτιδα μας προκαλεί θλίψη στην ιδέα πως θα φορέσουμε το αγαπημένο μας καλοκαιρινό σύνολο ή πως θα βγούμε στην παραλία με την «όψη πορτοκαλιού» στο σώμα μας.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα πολύ σύνηθες πρόβλημα της επιδερμίδας κάθε γυναίκας, χωρίς να οφείλεται αποκλειστικά στο βάρος και τα κιλά που την συνοδεύουν.

Τι είναι η κυτταρίτιδα

Με τον όρο «κυτταρίτιδα» αναφερόμαστε στην συσσώρευση αποθεμάτων λίπους κάτω από το στρώμα του δέρματος, συνοδεύεται από μειωμένη ελαστικότητα και την χαρακτηρίζει η μορφή του «φλοιού πορτοκαλιού» στο σώμα μας.

Κύρια αιτία δημιουργίας του εφιάλτη αυτού που ονομάζεται κυτταρίτιδα αποτελεί η κακή τοπική αιμάτωση του δέρματος, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα της περιοχής αυτής να μην «τρέφονται» σωστά. Ο οργανισμός, λοιπόν, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το στέλνει στα λιποκύτταρα εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη για τροφή, με αποτέλεσμα την αφύσικη αυτή τοπική συσσώρευση λίπους.

Στις γυναίκες τα κυριότερα σημεία που κάνει την εμφάνιση της η κυτταρίτιδα είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες.

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα

Αν, λοιπόν, αναζητάς και εσύ μια δραστική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα, τότε βρίσκεσαι στην σωστή σελίδα. Εκτός από την διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους και τον διαχρονικό συνδυασμό αερόβιας γυμναστικής και κατανάλωσης σημαντικής ποσότητας νερού, ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας αποτελεί το μασάζ.

Το μασάζ κυτταρίτιδας αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική ενεργοποίησης και κινητοποίησης των λεμφικών αγγείων και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, απομακρύνοντας τις τοξίνες από το σώμα μας. Εφαρμόζεται τοπικά στις προβληματικές περιοχές (μηροί, γλουτοί, γοφοί, κοιλιά), δρα διασπώντας τα αποθέματα λίπους με την εναλλαγή πιέσεων στα κατάλληλα σημεία, μετατοπίζει το λίπος μακριά από τους συνδετικούς ιστούς και συμβάλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Τα λιποκύτταρα που δημιουργούν την ανομοιόμορφη μορφή της επιδερμίδας αποβάλλονται, το σώμα σμιλεύεται και τα οιδήματα μειώνονται.

Το μασάζ που παρέχεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Nailspa Deluxe, το οποίο υπόσχεται να σας απαλλάξει από το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, αποτελεί μια γρήγορη, φυσική προσέγγιση που απομακρύνει την θαμπή εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού».

Είναι μια μέθοδος μη επεμβατική και ανώδυνη, τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, οι οποίες εξαρτώνται από την κάθε περίπτωση. Πρόκειται για μια απόλυτα υγιεινή φροντίδα του σώματος που συστήνεται να επαναλαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται, μειώνονται πόντοι, η επιδερμίδα λειαίνεται και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα μας αποτελεί σιγά σιγά παρελθόν.

Η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι 30 λεπτά και το κόστος της είναι 12€/συνεδρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 222010 ή να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 38 στον 3ο όροφο.