Το πρόσωπο είναι μια περιοχή του σώματός μας που οι μυς του βρίσκονται σε συνεχή λειτουργία, ενώ η ένταση της καθημερινότητας αποθηκεύεται σε αυτό με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να έρχονται σε συνεχή τάση και να μην ξεκουράζονται πολύ.

Το GuaSha είναι μια θεραπευτική πρακτική αποτοξίνωσης, σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού.
Βασισμένο στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, εξαφανίζει τις λεπτές ρυτίδες και την χαλάρωση εντελώς ανώδυνα και φυσικά.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια θεραπεία ομορφιάς που μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα χωρίς την χρήση χημικών οξέων, χημικών peeling ή επώδυνη αισθητική χειρουργική.

Το guasha είναι μια θεραπευτική πρακτική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και τον λαιμό, βασισμένη στη παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, λειτουργεί από μέσα προς τα έξω, συσφίγγει και αποτοξινώνει το δέρμα εξαφανίζοντας τις λεπτές ρυτίδες και αντιμετωπίζοντας την χαλάρωση του προσώπου ανώδυνα και εντελώς φυσικά.

Έχει χαρακτηριστεί ως φυσικό lifting χάρη στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές του δράσεις. Αποτελεί ένα massage προσώπου με ειδικές πλάκες gua sha από νεφρίτη, εξισορροπώντας την θετική ενέργεια, λειαίνοντας τις ρυτίδες του προσώπου, αναπτύσσοντας παράλληλα και τον συνδετικό ιστό.

Οι κινήσεις του αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, επιβραδύνοντας την διαδικασία γήρανσης κάνοντας το δέρμα υγιέστερο. Προσφέρει χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών, αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους, τα οιδήματα και τις πανάδες του δέρματος, διώχνει τις τοξίνες αυτού και το σημαντικότερο αποτρέπει την δημιουργία νέων ρυτίδων κάνοντας το πρόσωπό μας πιο σφριγηλό.

Φάσεις θεραπείας GUASHA

ΦΑΣΗ #1: Καθαρισμός
Καθαρίζουμε καλά το πρόσωπο και το λαιμό με γαλάκτωμα καθαρισμού δέρματος από ρύπους και μακιγιάζ.

ΦΑΣΗ #2: Απολέπιση
Η απολέπιση έχει στόχο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος για μέγιστη απόδοση και ταχύτερη διείσδυση των καλλυντικών προϊόντων που ακολουθούν στην θεραπεία.

ΦΑΣΗ #3: Gua Sha
Εφαρμογή θεραπείας-μασάζ Gua Sha στο πρόσωπο και στον λαιμό με τα κατάλληλα έλαια.

ΦΑΣΗ #4: Μάσκα
Εφαρμογή μάσκας lifting σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό αφήνοντας 15’ να απορροφηθεί από το δέρμα και να στεγνώσει.

ΦΑΣΗ #5: Προστασία
Βρέχουμε καλά όλο το πρόσωπο με νερό και αφού μαλακώσει η μάσκα την αφαιρούμε. Εφαρμόζουμε υαλουρονικό serum και με την απορρόφηση το τελειώνουμε με ενυδατική και αντηλιακή κρέμα.

FACIAL-GUASHA

Διάρκεια Θεραπείας

Η συνεδρία έχει διαρκεία 60 λεπτά, έχει άμεσο, ορατό και έντονο αποτέλεσμα και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.

Αποτελέσματα

Προσφέρει άμεσο ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης προσώπου και σύσφιξης του οβάλ.

Τονώνει την επιδερμίδα, αποκαθιστά την ιδανική ισορροπία σφριγηλότητας και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Μεγιστοποιεί την ανθεκτικότητα του δέρματος στα σημάδια της κούρασης, λειαίνει της βαθιές ρυτίδες και προκαλεί απάλειψη των λεπτών γραμμών του προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 222010 ή να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 38 στον 3ο όροφο.